Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #9683
    laurine catala
    Participant

    Hello,
    my widget does not work anymore, when I try to connect my Instagram account, this appears:
    {“error_type”: “OAuthException”, “code”: 400, “error_message”: “Insufficient developer role”}

    Can you help me please?

    #9684
    Skandha
    Keymaster

    @laurine-catala: Hello there,
    Can you please post in your site URL so that I can look into the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #9685
    laurine catala
    Participant

    Oui:
    https://show1graffiti.com/

    Cordialement

    #9698
    mrdesteur
    Participant

    Hello,

    I’ve got the same issue.
    My Instagram feed doesn’t work anymore.
    If I click on “Connect an Instagram Account” in social gallery and widget, I get this error:
    “{“error_type”: “OAuthException”, “code”: 400, “error_message”: “Insufficient developer role”}”

    please help.

    Thanks,

    Martijn

    #9699
    Tima1105
    Participant

    Hello,

    I’ve got the same issue.
    My Instagram feed doesn’t work anymore.
    If I click on “Connect an Instagram Account” in social gallery and widget, I get this error:
    “{“error_type”: “OAuthException”, “code”: 400, “error_message”: “Insufficient developer role”}”

    please help.

    My site https://dominicanatourism.info/

    Thanks,

    Tima

    #9722
    jaseimages
    Participant

    Hi,
    I recently have the same issue as above posts. My previously working Instagram feed is no longer available?

    Version 2.2.2

    http://www.jaseimages.com.au

    Regards,
    Jason

    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by jaseimages.
    #9724
    Skandha
    Keymaster

    @laurine-catala: Hello there,
    We are looking into the issue. I will update you on this.

    Kind Regards,
    Skandha

    #9735
    Skandha
    Keymaster

    @laurine-catala: Hello there,
    The issue has been fixed. Can you please try checking again?

    Kind Regards,
    Skandha

    #9738
    jaseimages
    Participant

    Thankyou, Yes its all up and running again 🙂

    #9740
    jaseimages
    Participant

    Hi Skandha,

    Hope all is well..

    Last night your update helped restore my Instagram feed, but today I now have another error with same widget.. Has there been any further changes?

    Syntax error “Field id specified more than once. This is only possible before version 2.1” at character 40:
    id.media_type,media_url,thumbnail_url,id,caption,username,comments,permalink,children{id,media_url,type,thumbnail_url}

    http://www.jaseimages.com.au

    #9743
    Skandha
    Keymaster

    @laurine-catala: Hello there,
    A new update has been released. Can you please update the plugin to the latest version and check if the issue persists?

    Kind Regards,
    Skandha

    #9744
    jaseimages
    Participant

    Thankyou Skandha,

    Great!! Above update has got the feed working again 🙂

    I will check on it again tomorrow.

    Regards,
    Jason..

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.