Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #9597
    ChrisFurness
    Participant

    I am using the plugin as an alternative to the ‘coming soon’ plugin for a business which is starting next month. I have four slides, but slide 1 is disappearing as soon as it loads, going into the first transition.

    The site is at BeautyTherapy.co.uk and I need the first slide to be ‘time to relax’, and for it to display for the 4 seconds I have set the slides to display for. I have tried using the delay option but it doesn’t seem to change anything. Any ideas?

    Thanks, Chris

    #9598
    tikaram
    Keymaster

    @chrisfurness: I checked your site but the slide 1 is loading and displaying for a certain period of time. Can you please try clearing cache and check your site again and let me know.

    Regards,
    Tikaram

    #9633
    ChrisFurness
    Participant

    Thanks Tikaram, but do you not get a flicker of some sliders before the slide 1. Looks messy rather than a gentle intro to the first slide, if you see what I mean!!

    #9649
    tikaram
    Keymaster

    @chrisfurness: I will talk to the plugin developer and let you know if something can be done to fix the issue.

    Regards,
    Tikaram

    #9650
    ChrisFurness
    Participant

    Thank you

    #9721
    ChrisFurness
    Participant

    Have you had a chance to discuss this with the plugin developer, as I can see that there has been no update to the plugin? Thanks, Chris

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.